• Festa e 22 vjetorit
    22 Vjetori i Krijimit te Partise Demokratike Festa e 22 vjetorit
  • Kryeministri ne Kamez
    Kryeministri ne Kamez
  • Inagurohet Shkolla Profesionale me e madhe ne vend
  • Takimi ne sheshin "Demokracia"
  • Festa e 22 vjetorit
  • Kryeministri ne Kamez

Programi qeverises

Vizitoni www.pd.al image

FRPD Kamez

Na ndiqni ne profilin zyrtar ne FBimage

Bashkohu me ne

Buhuni pjese e ndryshimit image

Pallati i Kulturës, arenë ku dyert janë të hapura për të gjithë

U zhvillua analiza vjetore e punës të Drejtorisë së Pallatit të Kulturës Kamzës. Duke e konsideruar vitin 2015 një vit të suksesshëm në arritjen e objektivave të planifikuara, punonjësit kanë realizuar synimet e planifikuara në programin vjetor të Pallatit të Kulturës. Lexo më shumë...

Arsimi dhe sporti, sektorë prioritarë të Bashkisë Kamëz

Arsimi dhe sporti janë dy sektorë prioritarë të Bashkisë Kamëz. Kështu është shprehur kryebashkiaku Xhelal Mziu në analizën e Drejtorisë së Arsimit dhe Sportit, një nga drejtoritë e reja të formuara në vitin që kaloi. Jo më kot, u shpreh z. Mziu, u krijua një drejtori e veçantë për këta dy sektorë të rëndësishëm jo vetëm për Bashkinë, por për të gjithë komunitetin e qytetit të Kamzës.

Lexo më shumë...

Ndërtim i KUN në rrugën “Halim Xhelo” në Paskuqan, ndër investimet kryesore të Bashkisë Kamëz për vitin 2016

Me miratimin e buxhetit të Bashkisë Kamëz për vitin 2016, marrin jetë edhe shumë projekte infrastrukturore. Ashtu siç pati premtuar gjatë fushatës së zgjedhjeve vendore për mandatin e tij të tretë kryebashkiaku i Kamzës, z. Xhelal Mziu, në këtë vit u është dhënë përparësi investimeve në zonën e Paskuqanit, duke parë edhe nevojat emergjente që kanë banorët dhe mungesën e infrastrukturës. Lexo më shumë...

Zhvillohet analiza e Drejtorisë së Medias dhe Informimit

Është zhvilluar analiza e punës së Drejtorisë së Medias dhe informimit të bërë gjatë vitit 2015. Gjatë kësaj analize, kryetari i Bashkisë Kamëz theksoi se duhet të ndryshojë formati dhe bërja e lajmit, duhet të jeni sa më shumë bashkëpunues si me drejtoritë e tjera të bashkisë ashtu edhe me mediat. Lexo më shumë...

Kryebashkiaku Xhelal Mziu merr ftesë nga rrjeti Cempaka Schools i Malajzisë për bashkëpunim në fushën e arsimit

Kryetari i Bashkisë Kamëz, z. Xhelal Mziu, ka marrë një ftesë për bashkëpunim në fushën e arsimit nga rrjeti i Cempaka Schools në Malajzi. Lexo më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 1 nga 141

<< Fillim < Paraprake 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Pasuese > Fund >>
casus telefon
telefon dinleme